Share
  Deadline DIA-Stipendium op 1 juli 
 

Ga je in het komende wintersemester naar Duitsland? Dan kun je een DIA-Stipendium aanvragen! Deze studiebeurs van 400-600 euro per maand is voor gemotiveerde studenten en (aanstaande) promovendi die naar Duitsland gaan voor een uitwisseling, master of onderzoek. De deadline is al op 1 juli, toekenning is mogelijk vanaf 1 augustus. In de laatste week van augustus bieden we speciaal voor onze stipendiaten ook een voordelige zomercursus Duits aan. 

Alles over het DIA-Stipendium.
  Geef je mening en win een bioscoopbon

Om je nog beter te kunnen informeren en begeleiden bij je weg naar een studie in Duitsland horen we graag jouw mening. Daarom hebben wij een korte vragenlijst (ca. 5 minuten) opgesteld over onze online communicatie. Onder de deelnemers aan dit onderzoek verloten we twee bioscoopbonnen van €10 als bedankje. Help je ons met jouw feedback? Hartelijk dank!

Vul hier de vragenlijst in.

 
  Kom stage lopen bij de Duitslanddesk

Wil jij werkervaring opdoen binnen een klein, enthousiast team en veel leren over Duitsland en de Duits-Nederlandse betrekkingen? Kom dan stage lopen bij de Duitslanddesk! Vanaf 1 september 2015 zijn we op zoek naar stagiairs voor verschillende functies, waaronder een filmstage waarbij je je bezig houdt met het maken van een promotiefilm / documentaire over studeren in Duitsland. Meer weten? Kijk op onze website:

Alles over stage lopen bij de Duitslanddesk.